Document quand l'auteur est "Foudjing, Gildas Gaelle Domguia"Nombre de documents archivés : 3. Centre INRS-Institut Armand FrappierSarmast, Elham; Foudjing, Gildas Gaelle Domguia; Salmieri, Stéphane et Lacroix, Monique ORCID: https://orcid.org/0000-0002-2042-4033 (2023). Application of combined essential oils and bacteriocins encapsulated in gelatin for bio-preservation of meatballs Journal of Food Safety , nº e13080. pp. 1-12. DOI: 10.1111/jfs.13080. Foudjing, Gildas Gaelle Domguia; Sarmast, Elham; Allahdad, Zahra; Salmieri, Stéphane et Lacroix, Monique ORCID: https://orcid.org/0000-0002-2042-4033 (2022). Influence of Growth Parameters on Bacteriocin-Like Inhibitory Substances (BLIS) Production by Lactic Acid Bacteria Letters in Applied Microbiology , vol. 76 , nº ovac013. pp. 1-10. DOI: 10.1093/lambio/ovac013. Foudjing, Gildas Gaelle Domguia (2022). Mise au point de formulations antimicrobiennes et application pour la viande fraîche et transformée Mémoire. Québec, Université du Québec, Institut national de la recherche scientifique, Maîtrise en Microbiologie Appliquée. |