Document quand l'auteur est "Vu, Dang Khanh"
Nombre de documents archivés : 3. Ben Fadhel, Yosra; Leroy, Valentin; Dussault, Dominic; St-Yves, France; Lauzon, Martine; Salmieri, Stéphane; Jamshidian, Majid; Vu, Dang Khanh; Lacroix, Monique (2016). Combined effects of marinating and γ-irradiation in ensuring safety, protection of nutritional value and increase in shelf-life of ready-to-cook meat for immunocompromised patients Meat Science , vol. 118 . p. 43-51. DOI: 10.1016/j.meatsci.2016.03.020. Trudeau, Karine; Vu, Dang Khanh; Déziel, Éric; Shareck, François; Lacroix, Monique (2014). Effect of γ-irradiation on gene expression of heat shock proteins in the foodborne pathogen Escherichia coli O157:H7 International Journal of Radiation Biology , vol. 90 , nº 3. p. 268-273. DOI: 10.3109/09553002.2014.859766. Vu, Dang Khanh (2009). Développement de stratégies pour la production d'un biopesticide à base de Bacillus thuringiensis var. Kurstaki HD-1 avec une forte activité insecticide en utilisant les eaux usées d'industrie d'amidon comme matière première. Thèse. Québec, Université du Québec, Institut national de la recherche scientifique, Doctorat en sciences de l'eau, 362 p. |