Dépôt numérique
RECHERCHER

Document quand l'auteur est "Sylvain, Jean-François"

Groupement par sans groupement | Centre | Type de document
Nombre de documents archivés : 5.

Caillet, Stéphane; Côté, Jacinthe; Sylvain, Jean-François et Lacroix, Monique ORCID logoORCID: https://orcid.org/0000-0002-2042-4033 (2012). Antimicrobial effects of fractions from cranberry products on the growth of seven pathogenic bacteria Food Control , vol. 23 , nº 2. pp. 419-428.

Caillet, Stéphane; Lorenzo, Guillaume; Côté, Jacinthe; Sylvain, Jean-François et Lacroix, Monique ORCID logoORCID: https://orcid.org/0000-0002-2042-4033 (2012). Free Radical-Scavenging Properties and Antioxidant Activity of Fractions from Cranberry Products Food and Nutrition Sciences , vol. 3 , nº 3. 337-347.. DOI: 10.4236/fns.2012.33049.

Côté, Jacinthe; Caillet, Stéphane; Doyon, Gilles J.; Dussault, Dominic; Sylvain, Jean-François et Lacroix, Monique ORCID logoORCID: https://orcid.org/0000-0002-2042-4033 (2011). Antimicrobial effect of cranberry juice and extracts Food Control , vol. 22 , nº 8. pp. 1413-1418. DOI: 10.1016/j.foodcont.2011.02.024.

Côté, Jacinthe; Caillet, Stéphane; Dussault, Dominic; Sylvain, Jean-François et Lacroix, Monique ORCID logoORCID: https://orcid.org/0000-0002-2042-4033 (2011). Effect of juice processing on cranberry antibacterial properties Food Research International , vol. 44 , nº 9. pp. 2922-2929. DOI: 10.1016/j.foodres.2011.06.049.

Côté, Jacinthe; Caillet, Stéphane; Doyon, Gilles J.; Dussault, Dominic; Salmieri, Stéphane; Lorenzo, Guillaume; Sylvain, Jean-François et Lacroix, Monique ORCID logoORCID: https://orcid.org/0000-0002-2042-4033 (2011). Effects of juice processing on cranberry antioxidant properties Food Research International , vol. 44 , nº 9. pp. 2907-2914. DOI: 10.1016/j.foodres.2011.06.052.

Cette liste a été générée le Sun Nov 10 00:38:20 2024 EST.