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Document quand l'auteur est "Sassi, Ghada"

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Sassi, Ghada; Shankar, Shiv; Jaiswal, Lily; Salmieri, Stéphane; Karboune, Salwa et Lacroix, Monique ORCID logoORCID: https://orcid.org/0000-0002-2042-4033 (2024). Nanoemulsion-based spray-dried formulation of essential oils, whey protein isolate, and maltodextrin: An approach for antifungal preservation of grated mozzarella cheese International Dairy Journal , vol. 154 , nº 105919. pp. 1-12. DOI: 10.1016/j.idairyj.2024.105919.

Sassi, Ghada; Salmieri, Stéphane; Allahdad, Zahra; Karboune, Salwa et Lacroix, Monique ORCID logoORCID: https://orcid.org/0000-0002-2042-4033 (2022). Development of a natural antifungal formulation for grated cheese and a microencapsulation approach using whey protein isolate and maltodextrin blend Journal of Food Science , vol. 87 , nº 9. pp. 3822-3840. DOI: 10.1111/1750-3841.16273.

Sassi, Ghada (2022). Développement d’ingrédients antifongiques à base d’antimicrobiens de sources naturelles et d’un procédé d’encapsulation pour le maintien de la qualité de fromage râpé Mémoire. Québec, Université du Québec, Institut national de la recherche scientifique, Maîtrise en microbiologie appliquée, 121 p.

Cette liste a été générée le Sun Jul 21 09:21:50 2024 EDT.