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Centre INRS-Institut Armand Frappier
Sassi, Ghada; Shankar, Shiv; Jaiswal, Lily; Salmieri, Stéphane; Karboune, Salwa et Lacroix, Monique ORCID: https://orcid.org/0000-0002-2042-4033
(2024).
Nanoemulsion-based spray-dried formulation of essential oils, whey protein isolate, and maltodextrin: An approach for antifungal preservation of grated mozzarella cheese
International Dairy Journal
, vol. 154
, nº 105919.
pp. 1-12.
DOI: 10.1016/j.idairyj.2024.105919.
Sassi, Ghada; Salmieri, Stéphane; Allahdad, Zahra; Karboune, Salwa et Lacroix, Monique ORCID: https://orcid.org/0000-0002-2042-4033
(2022).
Development of a natural antifungal formulation for grated cheese and a microencapsulation approach using whey protein isolate and maltodextrin blend
Journal of Food Science
, vol. 87
, nº 9.
pp. 3822-3840.
DOI: 10.1111/1750-3841.16273.
Sassi, Ghada
(2022).
Développement d’ingrédients antifongiques à base d’antimicrobiens de sources naturelles et d’un procédé d’encapsulation pour le maintien de la qualité de fromage râpé
Mémoire.
Québec, Université du Québec, Institut national de la recherche scientifique, Maîtrise en microbiologie appliquée, 121 p.
Cette liste a été générée le Wed Oct 9 17:57:57 2024 EDT.