Nombre de documents archivés : 9.
Caillet, Stéphane; Côté, Jacinthe; Sylvain, Jean-François et Lacroix, Monique
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-2042-4033
(2012).
Antimicrobial effects of fractions from cranberry products on the growth of seven pathogenic bacteria
Food Control
, vol. 23
, nº 2.
pp. 419-428.
Caillet, Stéphane; Lorenzo, G.; Côté, Jacinthe; Doyon, Gilles J.; Sylvain, Jean François et Lacroix, Monique
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-2042-4033
(2012).
Cancer chemopreventive effect of fractions from cranberry products
Food Research International
, vol. 45
, nº 1.
pp. 320-330.
DOI: 10.1016/j.foodres.2011.09.011.
Caillet, Stéphane; Lorenzo, Guillaume; Côté, Jacinthe; Sylvain, Jean-François et Lacroix, Monique
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-2042-4033
(2012).
Free Radical-Scavenging Properties and Antioxidant Activity of Fractions from Cranberry Products
Food and Nutrition Sciences
, vol. 3
, nº 3.
337-347..
DOI: 10.4236/fns.2012.33049.
Côté, Jacinthe
(2011).
Analyse des effets du procédé de jus sur le taux de récupération et la conservation des composés phénoliques de la canneberge et sur leurs propriétés
Thèse.
Québec, Université du Québec, Institut National de la Recherche Scientifique, Doctorat en biologie, 204 p.
Côté, Jacinthe; Caillet, Stéphane; Doyon, Gilles J.; Dussault, Dominic; Sylvain, Jean-François et Lacroix, Monique
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-2042-4033
(2011).
Antimicrobial effect of cranberry juice and extracts
Food Control
, vol. 22
, nº 8.
pp. 1413-1418.
DOI: 10.1016/j.foodcont.2011.02.024.
Caillet, Stéphane; Côté, Jacinthe; Doyon, Gilles J.; Sylvain, Jean François et Lacroix, Monique
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-2042-4033
(2011).
Antioxidant and antiradical properties of cranberry juice and extracts
Food Research International
, vol. 44
, nº 5.
pp. 1408-1413.
DOI: 10.1016/j.foodres.2011.02.019.
Côté, Jacinthe; Caillet, Stéphane; Dussault, Dominic; Sylvain, Jean-François et Lacroix, Monique
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-2042-4033
(2011).
Effect of juice processing on cranberry antibacterial properties
Food Research International
, vol. 44
, nº 9.
pp. 2922-2929.
DOI: 10.1016/j.foodres.2011.06.049.
Caillet, Stéphane; Côté, Jacinthe; Doyon, Gilles J.; Sylvain, Jean François et Lacroix, Monique
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-2042-4033
(2011).
Effect of juice processing on the cancer chemopreventive effect of cranberry
Food Research International
, vol. 44
, nº 4.
pp. 902-910.
DOI: 10.1016/j.foodres.2011.01.055.
Côté, Jacinthe; Caillet, Stéphane; Doyon, Gilles J.; Dussault, Dominic; Salmieri, Stéphane; Lorenzo, Guillaume; Sylvain, Jean-François et Lacroix, Monique
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-2042-4033
(2011).
Effects of juice processing on cranberry antioxidant properties
Food Research International
, vol. 44
, nº 9.
pp. 2907-2914.
DOI: 10.1016/j.foodres.2011.06.052.
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