Document quand l'auteur est "Côté, Jacinthe"Nombre de documents archivés : 9. Caillet, Stéphane; Côté, Jacinthe; Sylvain, Jean-François et Lacroix, Monique ORCID: https://orcid.org/0000-0002-2042-4033 (2012). Antimicrobial effects of fractions from cranberry products on the growth of seven pathogenic bacteria Food Control , vol. 23 , nº 2. pp. 419-428. Caillet, Stéphane; Lorenzo, G.; Côté, Jacinthe; Doyon, Gilles J.; Sylvain, Jean François et Lacroix, Monique ORCID: https://orcid.org/0000-0002-2042-4033 (2012). Cancer chemopreventive effect of fractions from cranberry products Food Research International , vol. 45 , nº 1. pp. 320-330. DOI: 10.1016/j.foodres.2011.09.011. Caillet, Stéphane; Lorenzo, Guillaume; Côté, Jacinthe; Sylvain, Jean-François et Lacroix, Monique ORCID: https://orcid.org/0000-0002-2042-4033 (2012). Free Radical-Scavenging Properties and Antioxidant Activity of Fractions from Cranberry Products Food and Nutrition Sciences , vol. 3 , nº 3. 337-347.. DOI: 10.4236/fns.2012.33049. Côté, Jacinthe (2011). Analyse des effets du procédé de jus sur le taux de récupération et la conservation des composés phénoliques de la canneberge et sur leurs propriétés Thèse. Québec, Université du Québec, Institut National de la Recherche Scientifique, Doctorat en biologie, 204 p. Côté, Jacinthe; Caillet, Stéphane; Doyon, Gilles J.; Dussault, Dominic; Sylvain, Jean-François et Lacroix, Monique ORCID: https://orcid.org/0000-0002-2042-4033 (2011). Antimicrobial effect of cranberry juice and extracts Food Control , vol. 22 , nº 8. pp. 1413-1418. DOI: 10.1016/j.foodcont.2011.02.024. Caillet, Stéphane; Côté, Jacinthe; Doyon, Gilles J.; Sylvain, Jean François et Lacroix, Monique ORCID: https://orcid.org/0000-0002-2042-4033 (2011). Antioxidant and antiradical properties of cranberry juice and extracts Food Research International , vol. 44 , nº 5. pp. 1408-1413. DOI: 10.1016/j.foodres.2011.02.019. Côté, Jacinthe; Caillet, Stéphane; Dussault, Dominic; Sylvain, Jean-François et Lacroix, Monique ORCID: https://orcid.org/0000-0002-2042-4033 (2011). Effect of juice processing on cranberry antibacterial properties Food Research International , vol. 44 , nº 9. pp. 2922-2929. DOI: 10.1016/j.foodres.2011.06.049. Caillet, Stéphane; Côté, Jacinthe; Doyon, Gilles J.; Sylvain, Jean François et Lacroix, Monique ORCID: https://orcid.org/0000-0002-2042-4033 (2011). Effect of juice processing on the cancer chemopreventive effect of cranberry Food Research International , vol. 44 , nº 4. pp. 902-910. DOI: 10.1016/j.foodres.2011.01.055. Côté, Jacinthe; Caillet, Stéphane; Doyon, Gilles J.; Dussault, Dominic; Salmieri, Stéphane; Lorenzo, Guillaume; Sylvain, Jean-François et Lacroix, Monique ORCID: https://orcid.org/0000-0002-2042-4033 (2011). Effects of juice processing on cranberry antioxidant properties Food Research International , vol. 44 , nº 9. pp. 2907-2914. DOI: 10.1016/j.foodres.2011.06.052. |