Document quand l'auteur est "Sylvain, Jean François"Nombre de documents archivés : 3. Centre INRS-Institut Armand FrappierCaillet, Stéphane; Lorenzo, G.; Côté, Jacinthe; Doyon, Gilles J.; Sylvain, Jean François et Lacroix, Monique ORCID: https://orcid.org/0000-0002-2042-4033 (2012). Cancer chemopreventive effect of fractions from cranberry products Food Research International , vol. 45 , nº 1. pp. 320-330. DOI: 10.1016/j.foodres.2011.09.011. Caillet, Stéphane; Côté, Jacinthe; Doyon, Gilles J.; Sylvain, Jean François et Lacroix, Monique ORCID: https://orcid.org/0000-0002-2042-4033 (2011). Antioxidant and antiradical properties of cranberry juice and extracts Food Research International , vol. 44 , nº 5. pp. 1408-1413. DOI: 10.1016/j.foodres.2011.02.019. Caillet, Stéphane; Côté, Jacinthe; Doyon, Gilles J.; Sylvain, Jean François et Lacroix, Monique ORCID: https://orcid.org/0000-0002-2042-4033 (2011). Effect of juice processing on the cancer chemopreventive effect of cranberry Food Research International , vol. 44 , nº 4. pp. 902-910. DOI: 10.1016/j.foodres.2011.01.055. |