Nombre de documents archivés : 4.
Ndoti-Nembe, Aude; Vu, Khanh Dang; Doucet, Nicolas ORCID: https://orcid.org/0000-0002-1952-9380 et Lacroix, Monique
(2015).
Antimicrobial Effects of Essential Oils, Nisin, and Irradiation Treatments against Listeria monocytogenes on Ready-to-Eat Carrots
Journal of Food Science
, vol. 80
, nº 4.
M795-799.
DOI: 10.1111/1750-3841.12832.
Ndoti-Nembe, Aude; Vu, Khanh Dang; Han, Jaejoon; Doucet, Nicolas ORCID: https://orcid.org/0000-0002-1952-9380 et Lacroix, Monique
(2015).
Antimicrobial Effects of Nisin, Essential Oil, and gamma-Irradiation Treatments against High Load of Salmonella typhimurium on Mini-carrots
Journal of Food Science
, vol. 80
, nº 7.
M1544-8.
DOI: 10.1111/1750-3841.12918.
Ndoti-Nembe, Aude; Vu, Khanh Dang; Doucet, Nicolas et Lacroix, Monique
(2013).
Effect of combination of essential oils and bacteriocins on the efficacy of gamma radiation against Salmonella Typhimurium and Listeria monocytogenes
International Journal of Radiation Biology
, vol. 89
, nº 10.
pp. 794-800.
DOI: 10.3109/09553002.2013.797621.
Ndoti-Nembe, Aude
(2013).
Radiosensibilisation de Listeria monocytogenes et de Salmonella Typhimurium en présence de composés bioactifs in vitro et in situ.
Mémoire.
Québec, Université du Québec, Institut National de la Recherche Scientifique, Maîtrise en microbiologie appliquée, 123 p.
Cette liste a été générée le Thu Dec 12 01:53:30 2024 EST.