Nombre de documents archivés : 1.
Centre Eau Terre Environnement
    Chin, Xin Hui; Ho, Sherilyn; Chan, Geraldine 
ORCID: https://orcid.org/0009-0004-1102-374X; Basri, Nurhidayah 
ORCID: https://orcid.org/0000-0003-0872-4815; Teo, Megan; Thong, Aaron 
ORCID: https://orcid.org/0000-0003-1852-4067; Goh, Falicia; Lindley, Nic D. et Peterson, Eric Charles 
ORCID: https://orcid.org/0000-0003-1513-6106
  
(2023).
Aromatic Yeasts: Interactions and Implications in Coffee Fermentation Aroma Profiles.
    Journal of Agricultural and Food Chemistry
	  , vol. 71
	  , nº 25.
	
     pp. 9677-9686.
     DOI: 10.1021/acs.jafc.3c01357. 
  
  
Cette liste a été générée le  Tue Nov  4 01:55:14 2025 EST.