Document quand l'auteur est "Belkacemi, Khaled"Nombre de documents archivés : 3. De La Torre Torres, Jessica Elizabeth; Gassara, Fatma; Kouassi, Anne Patricia; Brar, Satinder Kaur et Belkacemi, Khaled (2017). Spice use in food: properties and benefits. Critical Reviews in Food Science and Nutrition , vol. 57 , nº 6. pp. 1078-1088. DOI: 10.1080/10408398.2013.858235. Gassara, Fatma; Kouassi, Anne Patricia; Brar, Satinder Kaur et Belkacemi, Khaled (2016). Green Alternatives to Nitrates and Nitrites in Meat-based Products–A Review. Critical Reviews in Food Science and Nutrition , vol. 56 , nº 13. pp. 2133-2148. DOI: 10.1080/10408398.2013.812610. Gassara, Fatma; Kouassi, Anne Patricia; Brar, Satinder Kaur et Belkacemi, Khaled (2013). Utilisation des épices comme alternatives aux nitrites et aux nitrates dans la conservation des produits carnés. In: 81e Congrès de l'Association canadienne française pour l'avancement des sciences - ACFAS 2013, 6-10 mai 2013, Québec, Canada. |